Takläggare Vallentuna

Gedigna tak av bästa kvalitet

Om oss

EN KOMPETENT OCH ERFAREN TAKLÄGGARE

Välkommen till TioTak, en ledande takläggare i Norden! Vi är ett familjeföretag med bred kunskap och lång erfarenhet när det handlar om att lägga tak. Vi startade verksamheten i Finland, men har tack vare hårt arbete och moderna metoder etablerat oss även på den svenska marknaden.

Alla våra plåtar är tillverkade på vår egen fabrik i Nådendal och genomgår en rigorös kvalitetskontroll. Vi tar hand om ditt tak enligt alla konstens regler – med långa och trygga garantier, ansvarsförsäkring hos If och full kontroll på de regler och förordningar som gäller på den svenska marknaden.

arbetslaget

Vi ger alltid bästa möjliga service

Service och öppenhet är alltid i fokus hos oss – kunden är alltid viktigast. Vi är med under hela takläggningsarbetet och är en arbetsledare finns tillgänglig för frågor. På det sättet kan du känna dig trygg i att slutresultatet blir bra.

Vi åtar takläggningar av många olika slag – stora som små jobb, standardlösningar och specialbeställningar. Flexibilitet är ett av våra adelsmärken.

Vi lägger och renoverar tak – men kan även förbättra taksäkerheten, hjälpa till med fasadrenoveringar och byta fönster och dörrar. Dessa tjänster kan du läsa mer om här.

Kompetenta takläggare med kvalitet och service i fokus!